Închide meniul

Veste importantă pentru Simona Halep! Australian Open ar putea fi amânat. Când ar urma să se dispute competiţia

Mihai Ispas Publicat: 21 noiembrie 2020, 11:40

Reclamă
Veste importantă pentru Simona Halep! Australian Open ar putea fi amânat. Când ar urma să se dispute competiţia

profimediaimages

Simona Halep nu ştie când ar putea evolua la Australian Open

Simona Halep a renunţat la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Ea nu a mers la US Open de teama Covid-19, dar s-a infectat până la urmă în ţară. Halep s-a vindecat şi a reînceput antrenamentele. Programul i se poate da însă din nou peste cap. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open ar putea avea loc în martie sau aprilie

Autorităţile locale au recunoscut că iau în calcul amânarea competiţiei de la Melbourne pentru martie sau aprilie.

"Sunt încrezător că Openul Australiei va avea loc la începutul anului. Nu pot spune încă în ce condiţii şi când, dar muncim în acest sens. Nu e un lucru simplu să avem sute poate chiar mai bine de o mie de sportivi, plus cei care îi susţin, jurnalişti care vor veni aici pentru un eveniment foarte important. Trebuie făcut totul în siguranţă, trebuie făcut corect", a afirmat, sâmbătă, Daniel Andrews, premierul statului Victoria, pentru theage.com.

Australienii au spus că în acest moment nu pot asigura carantina sportivilor încă din luna decembrie. Aceştia ar fi nevoiţi să ajungă la Melbourne abia în ianuarie şi să stea 14 zile izolaţi.

Simona Halep l-a asaltat cu telefoane de Darren Cahill

Simona Halep a apelat la antrenorul Darren Cahill pe care l-a asaltat cu telefoane pentru a afla care a situaţia în Australia.

Reclamă

"Simona m-a tot sunat în ultimele trei săptămâni, dorind să afle noutăți! Ceea ce știm este că sportivii din afara Australiei nu pot veni aici înainte de Crăciun. Dacă jucătorii vor putea fi carantinați într-o bulă în care se pot antrena, asta ar funcționa”, a precizat Darren Cahill la postul de radio „Sen 1629″, citat de ProSport.

"Simona a avut Covid în România și a trebuit să se autoizoleze. Acum a ieșit din izolare și a reluat antrenamentele. Eu cred că dacă jucătoarele vor fi obligate să intre într-o carantină strictă, în care să li se aducă mâncarea la ușă și să nu poată ieși la antrenament, multe nu vor călători în Australia”, a mai declarat Darren Cahill.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și