Închide meniul

Reacția Simonei Halep după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2020, 15:34

Reclamă
Reacția Simonei Halep după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat

Zuma Press / Lin Huifen via Hepta

Simona Halep a vorbit despre anularea turneului de la Wimbledon

Simona ar fi trebuit să își apere trofeul adjudecat anul trecut, atunci când a învins-o pe Serena Williams, într-o manieră entuziasmantă, în numai 55 de minute. Vestea bună este că ediția din 2021 se va disputa în perioada 28 iunie – 11 iulie.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: Îmi pare rău că s-a anulat turneul de la Wimbledon

”Îmi pare rău să aud că a fost confirmat faptul că această ediție de Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut a fost poate cea mai frumoasă zi din viața mea. 

Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Vestea cea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Asta înseamnă că nu trebuie să îmi mai apăr titlul la Wimbledon. Fiți puternici și credeți în continuare!”, a spus Halep, pe rețelele de socializare. 

Ediția din 2020 urma să se dispute între 29 iulie și 12 iulie și a fost anulată din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pe de altă parte, Roland Garros va avea loc în perioada 20 septembrie – 4 octombrie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și