Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Năstase a sărit în apărarea lui Novak Djokovic. "Nu o mai loveşte nici dacă mai dă de 1000 de ori în minge"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 10:02

EXCLUSIV | Ilie Năstase a sărit în apărarea lui Novak Djokovic. "Nu o mai loveşte nici dacă mai dă de 1000 de ori în minge"

Profimediaimages

Ilie Năstase a vorbit despre gestul făcut de Novak Djokovic

Primul lider mondial crede totuşi că actualul număr 1 ATP nu avea cum să scape de decizia drastică luată în conformitate cu regulamentele. Sârbul a fost descalificat şi a suferit pierderi importante pe toate planurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, prima reacţie după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open

"Era cu faţa în altă parte, dacă mai dă de 1000 de ori nu o mai loveşte pe domnişoara care era acolo, sau doamna arbitru de linie. Nu cred că a dat intenţionat, probabil s-a supărat şi a vrut să dea cu mingea în spate. A lovit-o din greşeală şi a avut ghinion. Nu ai cum să loveşti intenţionat pe cineva. Nu ai cum!

Pe timpul meu asta nu însemna nimic. Dădeai cu mingea şi pe lângă arbitru, nu se întâmpla nimic. Dar acum regulile sunt foarte stricte şi nu ai cum să scapi. Mi s-a mai întâmplat şi mie aşa ceva. Dar tot la fel eram cu spatele…şi am dat cu mingea. Nu ai cum să judeci pe cineva că ar fi dat intenţionat", a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Novak Djokovic nu s-a prezentat la conferinţa de presă, dar şi-a cerut scuze pentru reacţia avută prin intermediul contului său de Facebook. 

"M-am interesat de starea arbitrei de linie, iar organizatorii turneului mi-au transmis, mulțumesc lui Dumnezeu, că se simte bine. Îmi pare foarte rău că i-am provocat un asemenea stres. A fost atât de neintenționat şi atât de greșit", a postat Djokovic.

Reclamă

Asociaţia de Tenis din Statele Unite (USTA) a anunţat care sunt primele măsuri luate. Pentru că a fost descalificat, Novak Djokovic va pierde toate punctele ATP adunate de-a lungul acestei ediţii de la US Open. Va fi şi amendat cu suma pe care ar fi primit-o pentru ajungerea în turul patru al competiţiei. Este vorba de 250.000 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și