Închide meniul

Roland Garros | Simona Halep şi alte 3 românce, pe tabloul principal. Avem şi două rezerve

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 6:03 / Actualizat: 2 iunie 2022, 19:58

Reclamă
Roland Garros | Simona Halep şi alte 3 românce, pe tabloul principal. Avem şi două rezerve

ProfimediaImages

Simona Halep şi alte 3 românce, la Roland Garros

Acestea sunt Simona Halep, locul 3 WTA, Patricia Ţig, locul 63 WTA, Sorana Cîrstea, locul 67 WTA, şi Irina Begu, locul 74 WTA. Ana Bogdan, locul 102 WTA, este prima rezervă, şi va intra pe tabloul dacă se va retrage una dintre jucătoarele direct acceptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu, pe taboul principal la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, dar cu clasament protejat, este de asemenea rezervă, a cincea.

Meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros se vor desfăşura între 30 mai şi 13 iunie, o săptămână mai târziu decât era prevăzut, cu scopul de a maximiza şansele ca turneul să se poată desfăşura în faţa celui mai mare număr posibil de spectatori.

Roland Garros începe cu o săptămână întârziere

Halep spune că obiectivul pentru turneele pe zgură este să fie sănătoasă şi să facă meciuri cât mai bune, pentru a nu pune în pericol visul unei medalii la Jocurile Olimpice. Ea s-a bucurat că Roland Garros 2021 va începe cu întârziere de o săptămână.

„Nu vreau să fiu subiectivă, să privesc doar din punctul meu de vedere, dar mie îmi place că s-a amânat Roland Garros-ul, pentru că mai am o săptămână în plus de pregătire pe zgură şi aş putea să progresez şi mai mult. Am citit ce au spus ceilalţi sportivi. Într-adevar, o săptămână deranjează calendarul competiţional, mai ales că urmează sezonul de iarbă”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și