Închide meniul

Roland Garros | Simona Halep şi alte 3 românce, pe tabloul principal. Avem şi două rezerve

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 6:03 / Actualizat: 2 iunie 2022, 19:58

Roland Garros | Simona Halep şi alte 3 românce, pe tabloul principal. Avem şi două rezerve

ProfimediaImages

Simona Halep şi alte 3 românce, la Roland Garros

Acestea sunt Simona Halep, locul 3 WTA, Patricia Ţig, locul 63 WTA, Sorana Cîrstea, locul 67 WTA, şi Irina Begu, locul 74 WTA. Ana Bogdan, locul 102 WTA, este prima rezervă, şi va intra pe tabloul dacă se va retrage una dintre jucătoarele direct acceptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu, pe taboul principal la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, dar cu clasament protejat, este de asemenea rezervă, a cincea.

Meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros se vor desfăşura între 30 mai şi 13 iunie, o săptămână mai târziu decât era prevăzut, cu scopul de a maximiza şansele ca turneul să se poată desfăşura în faţa celui mai mare număr posibil de spectatori.

Roland Garros începe cu o săptămână întârziere

Halep spune că obiectivul pentru turneele pe zgură este să fie sănătoasă şi să facă meciuri cât mai bune, pentru a nu pune în pericol visul unei medalii la Jocurile Olimpice. Ea s-a bucurat că Roland Garros 2021 va începe cu întârziere de o săptămână.

„Nu vreau să fiu subiectivă, să privesc doar din punctul meu de vedere, dar mie îmi place că s-a amânat Roland Garros-ul, pentru că mai am o săptămână în plus de pregătire pe zgură şi aş putea să progresez şi mai mult. Am citit ce au spus ceilalţi sportivi. Într-adevar, o săptămână deranjează calendarul competiţional, mai ales că urmează sezonul de iarbă”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și