Închide meniul

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 13:45

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

Halep se teme de pandemia de coronavirus și de restricțiile pe care le vor impune americanii, dar și de perioada de carantină dinaintea celor mai importante turnee de pe continentul nord-american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep refuză să joace la US Open din cauza pandemiei

”Cu singuranță sunt îngrijorată pentru că trebuie să merg acolo în aceste condiții. Nu doar din cauza faptului că suntem într-o pandemie globală. Dar din pricina restricțiilor de călătorie, a carantinei potențiale și din cuaza schimbărilor anunțate de organizatorii turneelor din America”, a declarat Simona, potrivit ubitennis.net.

În urma acestei decizii, Simona va lua parte doar la cele mai importante competiții din Europa. Va începe cu Madrid Open și Roland Garros, în luna septembrie, asta deși circuitul WTA va reveni din august cu turneul de la Palermo.

Simona Halep, ironizată de un jurnalist pe Twitter

Rene Denfeld, un jurnalist de la MyTennis, a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la US Open într-un stil ironic. 

”Halep a trecut și peste Olimpiada de la Rio din 2016 din cauza îngrijorărilor privind virusul Zika, așa că totul se leagă. E în natura ei să fie cât mai prudentă când vine vorba de sănătate”, a scris Denfeld.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și