Închide meniul

Anamaria Prodan, extrem de afectată după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man. "E normal să fie aşa!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 9:49

Reclamă
Anamaria Prodan, extrem de afectată după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man. "E normal să fie aşa!"

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria Prodan l-a chemat în instanţă pe Dennis Man

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. Impresarul l-a dat în judecată pe Dennis Man şi cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro. A depus deja dosarul la Tribunalul Ilfov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a chemat în sala de judecată pe Dennis Man

Apropiat al agentei de jucători, Florin Bratu a dezvăluit că Anamaria suferă pentru că a fost sărită din schemă de Dennis Man şi Gigi Becali.

"Relația mea cu Anamaria Prodan e foarte bună, nu avem probleme, doar că ea a trecut prin acel moment cu Dennis Man. Acum e plecată, probabil că va reveni. Normal că era afectată, era normal să fie așa. Dar Ana e puternică, va reveni curând și se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine", a declarat Florin Bratu la GSP.

Man şi-a rupt unilateral contractul cu agentul FIFA şi a fost însoţit în Italia de Giovanni Becali.

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

"Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă", a declarat, în această lună, Gigi Becali.

Reclamă

Jean Louis Dupont a făcut parte din echipa juridică care a condus procesul pentru adoptarea legii Bosman la 15 decembrie 1995. Începând de atunci, orice jucător dintr-o țară a Uniunii Europene aflat la final de contract, putea semna liber cu orice alt club.

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Firma lui de impresariat îl așteaptă însă în septembrie!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și