Închide meniul

Anamaria Prodan, extrem de afectată după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man. "E normal să fie aşa!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 9:49

Anamaria Prodan, extrem de afectată după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man. "E normal să fie aşa!"

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria Prodan l-a chemat în instanţă pe Dennis Man

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. Impresarul l-a dat în judecată pe Dennis Man şi cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro. A depus deja dosarul la Tribunalul Ilfov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a chemat în sala de judecată pe Dennis Man

Apropiat al agentei de jucători, Florin Bratu a dezvăluit că Anamaria suferă pentru că a fost sărită din schemă de Dennis Man şi Gigi Becali.

"Relația mea cu Anamaria Prodan e foarte bună, nu avem probleme, doar că ea a trecut prin acel moment cu Dennis Man. Acum e plecată, probabil că va reveni. Normal că era afectată, era normal să fie așa. Dar Ana e puternică, va reveni curând și se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine", a declarat Florin Bratu la GSP.

Man şi-a rupt unilateral contractul cu agentul FIFA şi a fost însoţit în Italia de Giovanni Becali.

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

"Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă", a declarat, în această lună, Gigi Becali.

Reclamă

Jean Louis Dupont a făcut parte din echipa juridică care a condus procesul pentru adoptarea legii Bosman la 15 decembrie 1995. Începând de atunci, orice jucător dintr-o țară a Uniunii Europene aflat la final de contract, putea semna liber cu orice alt club.

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Firma lui de impresariat îl așteaptă însă în septembrie!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man a rupt unilateral contractul cu Anamaria Prodan
  • Impresarul cere comisionul de 350.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și