Închide meniul

Phil Foden a marcat cu Borussia Dortmund şi a prins curaj. L-a provocat pe Kylian Mbappe, dar s-a răzgândit după ce a trecut peste euforia calificării!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 5:54

Reclamă
Phil Foden a marcat cu Borussia Dortmund şi a prins curaj. L-a provocat pe Kylian Mbappe, dar s-a răzgândit după ce a trecut peste euforia calificării!

Profimediaimages

Phil Foden a înscris în meciul Borussia Dortmund - Manchester City 1-2

Foden a reuşit o execuţie superbă, cu un sfert de oră înainte de final, şi a stabilit rezultatul final, 2-1. A devenit al doilea jucător care încă nu a împlinit 21 de ani şi a marcat în ambele manşe ale unei "duble" din sferturile Ligii. Numai Kylian Mbappe reuşise o astfel de performanţă, când era la Monaco, tot împotriva Borussiei Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phil Foden, mesaj pentru Kylian Mbappe

Pentru Manchester City urmează chiar duelul cu PSG, iar Foden i-a transmis o provocare starului parizienilor. "Kylian, eşti pregătit?", a fost mesajul care a apărut pe contul internaţionalului englez.

Postarea a devenit imediat virală, dar a fost ştearsă la câteva ore după ce a atras mii de comentarii. Motivul este unul surprinzător. Potrivit Daily Mail, reacţia nu i-ar fi aparţinut lui Foden, ci firmei care se ocupă de contul noului star al lui Manchester City.

Reclamă

În momentul în care a aflat ce reacţii au apărut pe reţelele sociale, Foden s-ar fi înfuriat şi ar fi şters postarea. În zilele următoare, reprezentanţii jucătorului vor decide ce măsuri vor lua.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și