Închide meniul

Phil Foden a marcat cu Borussia Dortmund şi a prins curaj. L-a provocat pe Kylian Mbappe, dar s-a răzgândit după ce a trecut peste euforia calificării!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 5:54

Phil Foden a marcat cu Borussia Dortmund şi a prins curaj. L-a provocat pe Kylian Mbappe, dar s-a răzgândit după ce a trecut peste euforia calificării!

Profimediaimages

Phil Foden a înscris în meciul Borussia Dortmund - Manchester City 1-2

Foden a reuşit o execuţie superbă, cu un sfert de oră înainte de final, şi a stabilit rezultatul final, 2-1. A devenit al doilea jucător care încă nu a împlinit 21 de ani şi a marcat în ambele manşe ale unei "duble" din sferturile Ligii. Numai Kylian Mbappe reuşise o astfel de performanţă, când era la Monaco, tot împotriva Borussiei Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phil Foden, mesaj pentru Kylian Mbappe

Pentru Manchester City urmează chiar duelul cu PSG, iar Foden i-a transmis o provocare starului parizienilor. "Kylian, eşti pregătit?", a fost mesajul care a apărut pe contul internaţionalului englez.

Postarea a devenit imediat virală, dar a fost ştearsă la câteva ore după ce a atras mii de comentarii. Motivul este unul surprinzător. Potrivit Daily Mail, reacţia nu i-ar fi aparţinut lui Foden, ci firmei care se ocupă de contul noului star al lui Manchester City.

Reclamă

În momentul în care a aflat ce reacţii au apărut pe reţelele sociale, Foden s-ar fi înfuriat şi ar fi şters postarea. În zilele următoare, reprezentanţii jucătorului vor decide ce măsuri vor lua.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și