Închide meniul

VIDEO | Antrenorul suporter al lui Real Sociedad s-a trezit cu ultraşii la balcon. Cum i-au mulţumit pentru câştigarea Cupei Spaniei

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 12:34

Reclamă
VIDEO | Antrenorul suporter al lui Real Sociedad s-a trezit cu ultraşii la balcon. Cum i-au mulţumit pentru câştigarea Cupei Spaniei

captură Twitter Goal.com

Fanii lui Real Sociedad i-au mulţumit antrenorului Imanol Alguacil

Suporterii lui Real Sociedad au vrut să îi mulţumească lui Alguacil. Zeci de fani au mers la el acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Real Sociedad i-au mulţumit lui Imanol Alguacil

Au scandat minute bune, iar clipul a devenit viral pe reţelele sociale. "A fost sărbătorit în faţa balconului", a scris L'Equipe. Momentele au avut loc în Orio, o localitate cu doar 6.000 de locuitori.

Alguacil a privit emoţionat de la balconul apartamentului său.

Reclamă

Imanol Alguaci a impresionat după finala Cupei Spaniei. Antrenorul lui Sociedad a luat un fulat, a îmbrăcat un tricou şi a început să cânte ca în galerie. "Asta este pentru toți care simt ce înseamnă Real Sociedad!", a strigat antrenorul de 49 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Real Sociedad, primul trofeu după 34 de ani

Real Sociedad a câștigat finala Cupei Spaniei din stagiunea 2019/20 după 1-0 cu Athletic Bilbao. A fost primul trofeu după 34 de ani de secetă pentru Real Sociedad.

Finala dintre Real Sociedad și Athletic Bilbao a contat pentru stagiunea precedentă, 2019/20. Anul trecut, pandemia de coronavirus a întrerupt competiția, odată cu tot fotbalul din Spania.

De îndată ce La Liga a fost reluată fără spectatori, cele două cluburi au refuzat să joace finala cu tribunele goale. Partida a fost reprogramată pentru luna aprilie 2021. N-a fost să fie așa. Finala dintre Bilbao și Sociedad s-a jucat fără suporteri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și