Închide meniul

VIDEO | Antrenorul suporter al lui Real Sociedad s-a trezit cu ultraşii la balcon. Cum i-au mulţumit pentru câştigarea Cupei Spaniei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 12:34

VIDEO | Antrenorul suporter al lui Real Sociedad s-a trezit cu ultraşii la balcon. Cum i-au mulţumit pentru câştigarea Cupei Spaniei

captură Twitter Goal.com

Fanii lui Real Sociedad i-au mulţumit antrenorului Imanol Alguacil

Suporterii lui Real Sociedad au vrut să îi mulţumească lui Alguacil. Zeci de fani au mers la el acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Real Sociedad i-au mulţumit lui Imanol Alguacil

Au scandat minute bune, iar clipul a devenit viral pe reţelele sociale. "A fost sărbătorit în faţa balconului", a scris L'Equipe. Momentele au avut loc în Orio, o localitate cu doar 6.000 de locuitori.

Alguacil a privit emoţionat de la balconul apartamentului său.

Reclamă

Imanol Alguaci a impresionat după finala Cupei Spaniei. Antrenorul lui Sociedad a luat un fulat, a îmbrăcat un tricou şi a început să cânte ca în galerie. "Asta este pentru toți care simt ce înseamnă Real Sociedad!", a strigat antrenorul de 49 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Real Sociedad, primul trofeu după 34 de ani

Real Sociedad a câștigat finala Cupei Spaniei din stagiunea 2019/20 după 1-0 cu Athletic Bilbao. A fost primul trofeu după 34 de ani de secetă pentru Real Sociedad.

Finala dintre Real Sociedad și Athletic Bilbao a contat pentru stagiunea precedentă, 2019/20. Anul trecut, pandemia de coronavirus a întrerupt competiția, odată cu tot fotbalul din Spania.

De îndată ce La Liga a fost reluată fără spectatori, cele două cluburi au refuzat să joace finala cu tribunele goale. Partida a fost reprogramată pentru luna aprilie 2021. N-a fost să fie așa. Finala dintre Bilbao și Sociedad s-a jucat fără suporteri.

Recomandări
  • Sociedad - Bilbao 1-0
  • Antrenorul Imanol Alguacil, idolul fanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și