Închide meniul

Daniel Opriţa îl atacă pe Gigi Becali. "S-a ajuns prea departe!" Ce a spus despre salariul său uriaş de la CSA Steaua

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 12:53

Reclamă
Daniel Opriţa îl atacă pe Gigi Becali. "S-a ajuns prea departe!" Ce a spus despre salariul său uriaş de la CSA Steaua

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Daniel Opriţa, răspuns dur pentru Gigi Becali

Daniel Opriţa şi George Ogăraru au salarii de top la CSA Steaua. Potrivit gsp, tehnicianul încasează lunar aproximativ 5.000 de euro, salariu despre care Gigi Becali a spus că este cu 1.000 de euro mai mare decât cel al lui Toni Petrea la liderul din Liga 1, iar George Ogăraru are 4.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa: "Mă gândesc să îmi fac public contractul"

"Sincer, chiar nu doream să mai ies și să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată față de salariul meu. Nu știu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprița nu câștigă nici macar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câștig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună.

Chiar mă gândesc să îmi fac public contractul ca să vedeți și voi cât câștig. Nu comentez nimic de suma vehiculată la George Ogăraru. Nu intru în discuții legate de banii pe care i-ar câștiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, însă nimeni de acolo nu câștigă 1.500 de lei. Poate că sunt salarii și de 3.000 de lei pe lună, dar vreau să știți că acei oameni căștigă suma asta pe o perioadă lungă de timp. Ei nu sunt presați ca mine cu obiectiv pus. Eu daca ratez obiectivul, pot să fiu pa. În această vară îmi expiră contractul cu Steaua, iar dacă ratez obiectivul nu este bine pentru mine.

Am văzut că Gigi Becali vrea să ne oprească cu orice preț. Noi ne-am pregătit și suntem gata de luptă. Dar vă repet: Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună”, a spus Daniel Opriţa, în prosport.

Gigi Becali: "Ce caută Armata să aibă fotbal?"

Gigi Becali a răbufnit când a aflat cât de mari ar fi salariile de la CSA Steaua.

Reclamă

"Se întâmplă nişte lucruri anormale de îţi vine să râzi. Ce caută Armata să aibă fotbal? Şi pentru ce să cheltui un milion din bugetul statului să faci fotbal? Pentru ce dai bani să joci în Liga a 3-a şi a 4-a. Când tu ai o echipa Steaua FCSB, care e ambasador şi activează în cupele europene. Pentru ce să faci o echipă care oricum va retrograda? O să ramană încă un an în Liga a 3-a, că o să aibă finala cu mine şi nu va promova", a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și