Închide meniul

Daniel Opriţa îl atacă pe Gigi Becali. "S-a ajuns prea departe!" Ce a spus despre salariul său uriaş de la CSA Steaua

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 12:53

Daniel Opriţa îl atacă pe Gigi Becali. "S-a ajuns prea departe!" Ce a spus despre salariul său uriaş de la CSA Steaua

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Daniel Opriţa, răspuns dur pentru Gigi Becali

Daniel Opriţa şi George Ogăraru au salarii de top la CSA Steaua. Potrivit gsp, tehnicianul încasează lunar aproximativ 5.000 de euro, salariu despre care Gigi Becali a spus că este cu 1.000 de euro mai mare decât cel al lui Toni Petrea la liderul din Liga 1, iar George Ogăraru are 4.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa: "Mă gândesc să îmi fac public contractul"

"Sincer, chiar nu doream să mai ies și să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată față de salariul meu. Nu știu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprița nu câștigă nici macar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câștig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună.

Chiar mă gândesc să îmi fac public contractul ca să vedeți și voi cât câștig. Nu comentez nimic de suma vehiculată la George Ogăraru. Nu intru în discuții legate de banii pe care i-ar câștiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, însă nimeni de acolo nu câștigă 1.500 de lei. Poate că sunt salarii și de 3.000 de lei pe lună, dar vreau să știți că acei oameni căștigă suma asta pe o perioadă lungă de timp. Ei nu sunt presați ca mine cu obiectiv pus. Eu daca ratez obiectivul, pot să fiu pa. În această vară îmi expiră contractul cu Steaua, iar dacă ratez obiectivul nu este bine pentru mine.

Am văzut că Gigi Becali vrea să ne oprească cu orice preț. Noi ne-am pregătit și suntem gata de luptă. Dar vă repet: Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună”, a spus Daniel Opriţa, în prosport.

Gigi Becali: "Ce caută Armata să aibă fotbal?"

Gigi Becali a răbufnit când a aflat cât de mari ar fi salariile de la CSA Steaua.

Reclamă

"Se întâmplă nişte lucruri anormale de îţi vine să râzi. Ce caută Armata să aibă fotbal? Şi pentru ce să cheltui un milion din bugetul statului să faci fotbal? Pentru ce dai bani să joci în Liga a 3-a şi a 4-a. Când tu ai o echipa Steaua FCSB, care e ambasador şi activează în cupele europene. Pentru ce să faci o echipă care oricum va retrograda? O să ramană încă un an în Liga a 3-a, că o să aibă finala cu mine şi nu va promova", a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și