Închide meniul

Veste uriaşă pentru Ianis Hagi! Un club de top din Spania vrea să îl fure de la Rangers. Lista selectă pe care apare fiul "Regelui"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 14:30

Reclamă
Veste uriaşă pentru Ianis Hagi! Un club de top din Spania vrea să îl fure de la Rangers. Lista selectă pe care apare fiul "Regelui"

profimediaimages

Ianis Hagi a marcat în Rangers-Dundee 4-1

Ianis Hagi a trecut prin momente dificile în Scoţia, dar a beneficiat mereu de sprijinul antrenorului Steven Gerrard. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a strâns 26 de meciuri în actualul sezon al campionatului, în care a reuşit 5 goluri şi 9 pase decisive. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, dorit de Sevilla

Cel mai recent gol a venit în week-end-ul trecut. Ianis a marcat primul în Rangers-Dundeee 4-1, meciul care a adus calificarea matematică în Champions League după 10 ani.

Evoluţiile bune l-au adus pe Ianis Hagi în atenţia Sevillei, scrie publicaţia spaniolă fichaes.net.

”Chiar dacă nu a ajuns într-un campionat care poate fi considerat de top, fiul legendarului Gică Hagi face o treabă excelentă la Rangers, în Scoţia. Sevilla îl urmăreşte cu atenţie, dar nu este singurul mare club care vrea să-l transfere pe jucătorul de 22 de ani care creşte sub comanda marelui Steven Gerrard”, scrie sursa citată.

Ianis apare pe o listă de top, cu cinci jucători care au părinţi celebri în fotbal. Românul îi are alături pe Giovanni Reyna, de la Borussia Dortmund, pe Daniel Maldini, de la AC Milan, pe Timothy Weah, de la Lille, şi pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchengladbach.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și