Închide meniul

VIDEO | Radu Drăguşin a spart gheaţa! Primul gol al românului la profesionişti. A reuşit o "capodoperă" în tricoul lui Juventus!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2021, 14:18

Reclamă
VIDEO | Radu Drăguşin a spart gheaţa! Primul gol al românului la profesionişti. A reuşit o "capodoperă" în tricoul lui Juventus!

Profimediaimages

Radu Drăguşin a înscris un gol pentru Juventus U23

Trimis de Andrea Pirlo la echipa de tineret, românul s-a făcut repede remarcat. În minutul 32 a dublat avantajul bianconerilor cu o execuţie spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a marcat pentru Juventus U23

"Capodoperă a lui Drăguşin care, din interiorul suprafeţei de pedeapsă, s-a coordonat şi a înscris golul cu care a dublat avantajul", a fost descrierea făcută de echipa a doua a lui Juventus pe contul de Twitter. 

În cele din urmă, Juventus U23 a învins-o pe Albinoleffe cu 3-0. Drăguşin speră să revină la echipa de seniori, după ce nu a prins lotul pentru derby-ul cu Napoli. Românul încă nu a semnat un nou contract cu campionii Italiei şi nu duce lipsă de oferte.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la Calciomercato, trei echipe insistă pentru transferul tânărului fundaş. Leipzig a făcut cele mai mari presiuni, mai ales că l-a vândut pe Dayot Upamecano la Bayern Munchen, în schimbul a 42.5 milioane de euro.

Radu Drăguşin este ofertat şi din Premier League, de Newcastle. Totuşi, poate rămâne chiar şi în Italia dacă nu se înţelege asupra contractului cu Juventus. Atalanta a început deja negocierile cu impresarul românului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și