Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat în Franţa! "Ştiu că PSG încearcă să-l convingă". Ce condiţie pune Mbappe ca să joace alături de starul Barcelonei

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 14:13

Reclamă
Lionel Messi, aşteptat în Franţa! "Ştiu că PSG încearcă să-l convingă". Ce condiţie pune Mbappe ca să joace alături de starul Barcelonei

profimediaimages

Lionel Messi, dat de gol de un fotbalist de la PSG

PSG a susţinut că este interesată de Messi, dar că va discuta peste patru luni, când acesta va termina conrtactul cu Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care a confirmat discuţiile dintre PSG şi Lionel Messi

"Suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi. Suntem foarte atenți, chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor", a spus Leondardo, la începutul săptămânii.

Şeful lui PSG a fost însă dat de gol de unul dintre fotbaliştii lui PSG. Acesta a lăsat să se înţeleagă că echipa sa a demarat deja negocierile cu starul Barcelonei. ”Ar fi grozav să vină Messi aici, dar depinde doar de el, de decizia lui. Știu că PSG încearcă să-l convingă să vină aici”, a spus Leandro Paredes, în Corriere dello Sport

În afară de Paredes, Messi este aşteptat de alţi trei argentinieni la PSG: Angel Di Maria, Mauro Icardi și antrenorul Mauricio Pochettino.

Ca să îl convingă pe Messi, şeicii lui PSG i-ar fi promis că va fi ambasador al Cupei Mondiale din Qatar. Acesta ar putea fi atras şi de şansa de a juca din nou alături de bunul său prieten, Neymar.

Reclamă

Kylian Mbappe pune condiţii ca să rămână la PSG

Aducerea lui Messi l-ar putea convinge şi pe Mbappe să rămână la PSG. Francezul pune condiţii ca să semneze prelungirea contractului.

Mbappe a cerut un proiect care să garanteze că PSG se va lupta în fiecare an pentru câştigarea Champions League. Informaţia a fost oferită de L'Equipe şi a fost citată de spaniolii de la AS.

Mbappe mai are contract până în 2022, iar PSG îi pregăteşte un salariu la nivelul lui Neymar. În acest moment, brazilianul câştigă aproape 3 milioane de euro în fiecare lună, în timp ce Mbappe primeşte 1,8 milioane de euro lunar. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! Vezi toate știrile
Citește și