Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat în Franţa! "Ştiu că PSG încearcă să-l convingă". Ce condiţie pune Mbappe ca să joace alături de starul Barcelonei

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 14:13

Reclamă
Lionel Messi, aşteptat în Franţa! "Ştiu că PSG încearcă să-l convingă". Ce condiţie pune Mbappe ca să joace alături de starul Barcelonei

profimediaimages

Lionel Messi, dat de gol de un fotbalist de la PSG

PSG a susţinut că este interesată de Messi, dar că va discuta peste patru luni, când acesta va termina conrtactul cu Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care a confirmat discuţiile dintre PSG şi Lionel Messi

"Suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi. Suntem foarte atenți, chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor", a spus Leondardo, la începutul săptămânii.

Şeful lui PSG a fost însă dat de gol de unul dintre fotbaliştii lui PSG. Acesta a lăsat să se înţeleagă că echipa sa a demarat deja negocierile cu starul Barcelonei. ”Ar fi grozav să vină Messi aici, dar depinde doar de el, de decizia lui. Știu că PSG încearcă să-l convingă să vină aici”, a spus Leandro Paredes, în Corriere dello Sport

În afară de Paredes, Messi este aşteptat de alţi trei argentinieni la PSG: Angel Di Maria, Mauro Icardi și antrenorul Mauricio Pochettino.

Ca să îl convingă pe Messi, şeicii lui PSG i-ar fi promis că va fi ambasador al Cupei Mondiale din Qatar. Acesta ar putea fi atras şi de şansa de a juca din nou alături de bunul său prieten, Neymar.

Reclamă

Kylian Mbappe pune condiţii ca să rămână la PSG

Aducerea lui Messi l-ar putea convinge şi pe Mbappe să rămână la PSG. Francezul pune condiţii ca să semneze prelungirea contractului.

Mbappe a cerut un proiect care să garanteze că PSG se va lupta în fiecare an pentru câştigarea Champions League. Informaţia a fost oferită de L'Equipe şi a fost citată de spaniolii de la AS.

Mbappe mai are contract până în 2022, iar PSG îi pregăteşte un salariu la nivelul lui Neymar. În acest moment, brazilianul câştigă aproape 3 milioane de euro în fiecare lună, în timp ce Mbappe primeşte 1,8 milioane de euro lunar. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și