Închide meniul

"Eu nu îmi schimb principiile!" Mirel Rădoi le-a transmis un mesaj categoric oficialilor FRF şi fanilor. Deciziile luate de selecţioner

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 decembrie 2020, 20:02

Reclamă
"Eu nu îmi schimb principiile!" Mirel Rădoi le-a transmis un mesaj categoric oficialilor FRF şi fanilor. Deciziile luate de selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi îşi doreşte să joace în continuare pe cartea atacului

Rădoi a transmis că îşi doreşte în continuare să folosească o formulă ofensivă, dar că îşi va urmări mereu interesul. Îndeplinirea obiectivului va fi primordială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Să nu credeţi că trimitem şi portarul în atac"

"Eu nu o să îmi schimb principiile. Conducerea Federaţiei ştie lucrul ăsta. Dacă va fi să ajungem într-un moment în care depindem să mergem la Mondial, nu o să vedeţi 10 jucători în atac.

La ultima partidă, în Irlanda de Nord, în minutul 85-86, am aflat că în partea cealaltă, în Austria, Norvegia conducea cu 1-0. Noi şi dacă câştigam, tot nu terminam pe poziţia a doua. Dar în timpul ăla, mai erau 4 minute de joc plus prelungiri. În momentul ăla dacă primeam gol, riscam să nu mai fim în urna a doua.

Şi atunci am chemat câţiva jucători la margine şi le-am spus foarte clar, în momentul ăsta pe mine mă interesează ca cei trei fundaşi să rămână acolo, plus un mijlocaş în faţa apărării. Restul pot să participe la faza de atac, dar cei patru să rămână în permanenţă acolo, să nu primim gol, pentru că noi în momentul de faţă suntem în urna a doua valorică.

Adică dacă ştim că suntem foarte aproape de obiectiv, să nu credeţi că o să trimitem şi portarul în atac. Ok, încercăm să facem lucrurile în aşa fel încât noi credem în ele, să jucăm ofensiv şi să putem să facem presing de câte ori avem ocazia, dar asta nu înseamnă că mergem cu toţii nebuni în atac, doar ca să menţinem principiile astea.

Reclamă

Vrem să avem posesie, vrem să facem presing, vedem zonele unde putem să facem presing şi unde sunt ei mai slabi, dar asta nu înseamnă că vom sacrifica orice obiectiv doar de dragul de a juca ofensiv. Dar asta nu înseamnă că, de exemplu, la meciul cu Islanda, noi nu am vrut să atacăm", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekomsport.

Pe 7 decembrie, România își va afla adversarele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. Naționala condusă de Mirel Rădoi va fi în urna a doua.

Cum arată urnele valorice pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022

URNA 1: Belgia, Franța, Anglia, Portugalia, Spania, Italia, Croația, Danemarca, Germania, Țările de Jos

Reclamă 4 / 0/3

URNA 2: Elveția, Țara Galilor, Polonia, Suedia, Austria, Ucraina, Serbia, Turcia, Slovacia, ROMÂNIA

URNA 3: Rusia, Ungaria, Irlanda, Cehia, Norvegia, Irlanda de Nord, Islanda, Scoția, Grecia, Finlanda

URNA 4: Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, Bulgaria, Israel, Belarus, Georgia, Luxemburg

URNA 5: Armenia, Cipru, Insulele Feroe, Azerbaidjan, Estonia, Kosovo, Kazahstan, Lituania, Letonia, Andorra

URNA 6: Malta, Moldova, Liechtenstein, Gibraltar, San Marino

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și