Închide meniul

"Eu nu îmi schimb principiile!" Mirel Rădoi le-a transmis un mesaj categoric oficialilor FRF şi fanilor. Deciziile luate de selecţioner

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 decembrie 2020, 20:02

"Eu nu îmi schimb principiile!" Mirel Rădoi le-a transmis un mesaj categoric oficialilor FRF şi fanilor. Deciziile luate de selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi îşi doreşte să joace în continuare pe cartea atacului

Rădoi a transmis că îşi doreşte în continuare să folosească o formulă ofensivă, dar că îşi va urmări mereu interesul. Îndeplinirea obiectivului va fi primordială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Să nu credeţi că trimitem şi portarul în atac"

"Eu nu o să îmi schimb principiile. Conducerea Federaţiei ştie lucrul ăsta. Dacă va fi să ajungem într-un moment în care depindem să mergem la Mondial, nu o să vedeţi 10 jucători în atac.

La ultima partidă, în Irlanda de Nord, în minutul 85-86, am aflat că în partea cealaltă, în Austria, Norvegia conducea cu 1-0. Noi şi dacă câştigam, tot nu terminam pe poziţia a doua. Dar în timpul ăla, mai erau 4 minute de joc plus prelungiri. În momentul ăla dacă primeam gol, riscam să nu mai fim în urna a doua.

Şi atunci am chemat câţiva jucători la margine şi le-am spus foarte clar, în momentul ăsta pe mine mă interesează ca cei trei fundaşi să rămână acolo, plus un mijlocaş în faţa apărării. Restul pot să participe la faza de atac, dar cei patru să rămână în permanenţă acolo, să nu primim gol, pentru că noi în momentul de faţă suntem în urna a doua valorică.

Adică dacă ştim că suntem foarte aproape de obiectiv, să nu credeţi că o să trimitem şi portarul în atac. Ok, încercăm să facem lucrurile în aşa fel încât noi credem în ele, să jucăm ofensiv şi să putem să facem presing de câte ori avem ocazia, dar asta nu înseamnă că mergem cu toţii nebuni în atac, doar ca să menţinem principiile astea.

Reclamă

Vrem să avem posesie, vrem să facem presing, vedem zonele unde putem să facem presing şi unde sunt ei mai slabi, dar asta nu înseamnă că vom sacrifica orice obiectiv doar de dragul de a juca ofensiv. Dar asta nu înseamnă că, de exemplu, la meciul cu Islanda, noi nu am vrut să atacăm", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekomsport.

Pe 7 decembrie, România își va afla adversarele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. Naționala condusă de Mirel Rădoi va fi în urna a doua.

Cum arată urnele valorice pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022

URNA 1: Belgia, Franța, Anglia, Portugalia, Spania, Italia, Croația, Danemarca, Germania, Țările de Jos

Reclamă 4 / 0/3

URNA 2: Elveția, Țara Galilor, Polonia, Suedia, Austria, Ucraina, Serbia, Turcia, Slovacia, ROMÂNIA

URNA 3: Rusia, Ungaria, Irlanda, Cehia, Norvegia, Irlanda de Nord, Islanda, Scoția, Grecia, Finlanda

URNA 4: Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, Bulgaria, Israel, Belarus, Georgia, Luxemburg

URNA 5: Armenia, Cipru, Insulele Feroe, Azerbaidjan, Estonia, Kosovo, Kazahstan, Lituania, Letonia, Andorra

URNA 6: Malta, Moldova, Liechtenstein, Gibraltar, San Marino

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și