Închide meniul

"Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct". Contra s-a speriat şi nu vrea să mai audă de fotbal. Şi-a anunţat plecarea de la Dinamo!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 decembrie 2020, 18:47

Reclamă
"Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct". Contra s-a speriat şi nu vrea să mai audă de fotbal. Şi-a anunţat plecarea de la Dinamo!

Hepta

Cosmin Contra a dezvăluit că are probleme de sănătate

Contra a suferit un atac de panică şi s-a temut pentru viaţa lui. Speră să fie înţeles de Pablo Cortacero, să primească salariile restante şi să fie lăsat să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am crezut că fac infarct. Limita a fost aici!"

"În două luni am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică într-o seară, am crezut că fac infarct. Am fost mai mult speriat. Simt că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai pot, nu mai am puterea să lupt.

Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. Prefer să mă dau la o parte, e mai corect lucrul ăsta. Eu am fost mai mult speriat, nu s-a întâmplat nimic. Sunt singur aici. Eram singur acasă, dar nu e un episod… Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere", a declarat Cosmin Contra la Telekomsport.

"Guriţă" este hotărât să se întoarcă de urgenţă în Spania şi să stea alături de familie. Nici măcar o ofertă de la CFR Cluj nu l-ar convinge să rămână în România.

"Nu, nu. Nu mai vreau să stau în România, vreau să mă duc la familie. Acum nu aş lua nicio echipă. Am nevoie să mă duc acasă, la soţie… îmi trebuie vreo două săptămâni ca să îmi revin", a mai spus Contra.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și