Închide meniul

"Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct". Contra s-a speriat şi nu vrea să mai audă de fotbal. Şi-a anunţat plecarea de la Dinamo!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 decembrie 2020, 18:47

"Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct". Contra s-a speriat şi nu vrea să mai audă de fotbal. Şi-a anunţat plecarea de la Dinamo!

Hepta

Cosmin Contra a dezvăluit că are probleme de sănătate

Contra a suferit un atac de panică şi s-a temut pentru viaţa lui. Speră să fie înţeles de Pablo Cortacero, să primească salariile restante şi să fie lăsat să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am crezut că fac infarct. Limita a fost aici!"

"În două luni am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică într-o seară, am crezut că fac infarct. Am fost mai mult speriat. Simt că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai pot, nu mai am puterea să lupt.

Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. Prefer să mă dau la o parte, e mai corect lucrul ăsta. Eu am fost mai mult speriat, nu s-a întâmplat nimic. Sunt singur aici. Eram singur acasă, dar nu e un episod… Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere", a declarat Cosmin Contra la Telekomsport.

"Guriţă" este hotărât să se întoarcă de urgenţă în Spania şi să stea alături de familie. Nici măcar o ofertă de la CFR Cluj nu l-ar convinge să rămână în România.

"Nu, nu. Nu mai vreau să stau în România, vreau să mă duc la familie. Acum nu aş lua nicio echipă. Am nevoie să mă duc acasă, la soţie… îmi trebuie vreo două săptămâni ca să îmi revin", a mai spus Contra.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și