Închide meniul

CFR Cluj – Poli Iași 0-1. Moldovenii au prins un Calcan mare! Campioana, patru înfrângeri consecutive în toate competițiile

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 19:27

Reclamă
CFR Cluj – Poli Iași 0-1. Moldovenii au prins un Calcan mare! Campioana, patru înfrângeri consecutive în toate competițiile

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via Hepta

CFR Cluj și Poli Iași joacă astăzi în șaisprezecimile Cupei României

Este a patra înfrângere consecutivă pe teren propriu a ardelenilor, în toate competițiile. În același timp, echipa lui Daniel Pancu își revine după cinci înfrângeri consecutive și câștigă pentru prima oară în istorie în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa campioană urmează duelul crucial cu CSKA Sofia din Europa League. Deși Dan Petrescu și-a odihnit inițial mare parte a titularilor, jucători precum Păun și Debeljuh au intrat pe parcursul meciului, dar nu au reușit să readucă egalitatea.

Pentru moldoveni urmează meciul din campionat cu aceeași adversară, CFR Cluj venind la Iași pe 6 decembrie.

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! CFR este eliminată din Cupa României.

Min. 88: CFR aruncă toți jucătorii în jumătatea adversă, dar nu reușește să aibă o posesie prelungită.

Reclamă

Min. 75: Păun zguduie bara cu un șut foarte bun din afara careului.

Min. 68: Vojtus trece de puțin pe lângă gol cu o lovitură de cap din careul mic.

Min. 63: GOOOLLL Poli Iași! Calcan marchează cu un șut senzațional din afara careului! 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Alex Chipciu încearcă poartă și trece de puțin pe lângă deschiderea scorului.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: E pauză la Cluj.

Min. 38: Costache încearcă un șut din afara careului, dar Bosz este la post.

Min. 32: Costache are o trecere de nivel înalt, Chipciu centrează în careu, iar șutul lui Carnat din unghi trece puțin pe lângă poartă.

Min. 18: Iasmin Latovlevici centrează ”ca pe vremuri” în careul ieșenilor, dar mingea este reținută după o scurtă bâlbâială.

Update 20:30: A început meciul.

Reclamă

LIVE TEXT | CFR Cluj – Poli Iași, 20:30

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Zunic, Ciobotariu, Latovlevici – Chipciu, Soares, Aurelio – Carnat, Vojtus, Costache

Poli Iași:  Bosz – Onea, Baxevanos, Angiulli, Buşu – Cristea, De Iriondo, Passaglia – Platini, Vanzo, Calcan

Prin intermediul tragerii la sorți, echipa lui Daniel Pancu ar fi putut să găzduiască meciul, dar ”feroviarii” au cerut favoarea de a juca la Cluj pentru a evita o deplasare lungă înainte de meciul de pe 3 decembrie cu CSKA Sofia.

”Dacă era permis accesul spectatorilor pe stadioane, acest subiect nu ar fi existat. Așa, însă, încercăm și noi să ajutăm fotbalul românesc, prin sprijinirea singurei echipe care mai poate să ne crească coeficientul în Europa. Asta nu înseamnă că vom merge la Cluj ca victime, vom încerca să ne calificăm!”, a fost explicația lui Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași.

Campioana vine după înfrângerea cu AS Roma din Europa League în timp ce elevii lui Daniel Pancu au o perioadă și mai nefastă, cu cinci eșecuri consecutive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și