Închide meniul

CFR Cluj – Poli Iași 0-1. Moldovenii au prins un Calcan mare! Campioana, patru înfrângeri consecutive în toate competițiile

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 19:27

CFR Cluj – Poli Iași 0-1. Moldovenii au prins un Calcan mare! Campioana, patru înfrângeri consecutive în toate competițiile

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via Hepta

CFR Cluj și Poli Iași joacă astăzi în șaisprezecimile Cupei României

Este a patra înfrângere consecutivă pe teren propriu a ardelenilor, în toate competițiile. În același timp, echipa lui Daniel Pancu își revine după cinci înfrângeri consecutive și câștigă pentru prima oară în istorie în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa campioană urmează duelul crucial cu CSKA Sofia din Europa League. Deși Dan Petrescu și-a odihnit inițial mare parte a titularilor, jucători precum Păun și Debeljuh au intrat pe parcursul meciului, dar nu au reușit să readucă egalitatea.

Pentru moldoveni urmează meciul din campionat cu aceeași adversară, CFR Cluj venind la Iași pe 6 decembrie.

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! CFR este eliminată din Cupa României.

Min. 88: CFR aruncă toți jucătorii în jumătatea adversă, dar nu reușește să aibă o posesie prelungită.

Reclamă

Min. 75: Păun zguduie bara cu un șut foarte bun din afara careului.

Min. 68: Vojtus trece de puțin pe lângă gol cu o lovitură de cap din careul mic.

Min. 63: GOOOLLL Poli Iași! Calcan marchează cu un șut senzațional din afara careului! 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Alex Chipciu încearcă poartă și trece de puțin pe lângă deschiderea scorului.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: E pauză la Cluj.

Min. 38: Costache încearcă un șut din afara careului, dar Bosz este la post.

Min. 32: Costache are o trecere de nivel înalt, Chipciu centrează în careu, iar șutul lui Carnat din unghi trece puțin pe lângă poartă.

Min. 18: Iasmin Latovlevici centrează ”ca pe vremuri” în careul ieșenilor, dar mingea este reținută după o scurtă bâlbâială.

Update 20:30: A început meciul.

Reclamă

LIVE TEXT | CFR Cluj – Poli Iași, 20:30

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Zunic, Ciobotariu, Latovlevici – Chipciu, Soares, Aurelio – Carnat, Vojtus, Costache

Poli Iași:  Bosz – Onea, Baxevanos, Angiulli, Buşu – Cristea, De Iriondo, Passaglia – Platini, Vanzo, Calcan

Prin intermediul tragerii la sorți, echipa lui Daniel Pancu ar fi putut să găzduiască meciul, dar ”feroviarii” au cerut favoarea de a juca la Cluj pentru a evita o deplasare lungă înainte de meciul de pe 3 decembrie cu CSKA Sofia.

”Dacă era permis accesul spectatorilor pe stadioane, acest subiect nu ar fi existat. Așa, însă, încercăm și noi să ajutăm fotbalul românesc, prin sprijinirea singurei echipe care mai poate să ne crească coeficientul în Europa. Asta nu înseamnă că vom merge la Cluj ca victime, vom încerca să ne calificăm!”, a fost explicația lui Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași.

Campioana vine după înfrângerea cu AS Roma din Europa League în timp ce elevii lui Daniel Pancu au o perioadă și mai nefastă, cu cinci eșecuri consecutive.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și