Închide meniul

Au venit rezultatele testelor Covid-19 făcute de tricolori. Anunţul oficial al FRF cu o zi înaintea meciului cu Norvegia

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2020, 6:05

Reclamă
Au venit rezultatele testelor Covid-19 făcute de tricolori. Anunţul oficial al FRF cu o zi înaintea meciului cu Norvegia

uma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi nu are niciun jucător infectat cu coronavirus

FRF a primit rezultatele testelor pentru coronavirus făcute. Niciun fotbalist sau membru al staff-ului nu este infectat, astfel că selecţionerul poarte răsufla uşurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandemia pune presiune doar pe norvegieni

"Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toți jucătorii și toți membrii staff-ului naționalei au rezultate NEGATIVE, așadar concentrare maximă, baftă și sacrificiu! E nevoie de ziua revanșei!", se anunţă pe site-ul FRF.

Nu la fel de bune sunt veştile primite de adversarii tricolorilor. Jucătorul celor de la Galatasaray, Omar Elabdellaoui, a fost testat pozitiv vineri şi a fost izolat de restul grupului. Fundaşul a prezentat simptome – a acuzat dureri de cap, o stare de letargie şi o tuse uşoară.

Federaţia Norvegiană de Fotbal a anunţat că toată echipa este în carantină. Fotbaliştii s-au antrenat separat şi au fost transportaţi individual de la hotel la teren. Din fericire pentru ei, ultimul rând de teste le-a dat dreptul de a face deplasarea în România. Au fost primite 33 de rezultate negative!

Mirel Rădoi: "Unii jucători sunt accidentați, alții au COVID"

În primul rând, nu puteam lua prea mulți alți jucători. Unii sunt accidentati, alții au COVID, de la U21 nu putea aduce prea mulți pentru că și acolo e un meci important. Mai departe, dacă ei (n.r- oamenii din fotbal) se așteaptă să vadă altceva, atunci îi invit să vină în locul meu.

Reclamă
Reclamă 4

Da, nu mi-am dat seama… Am crezut că Belarus joacă în 6, nu mi-am dat seama că joacă în 11. Nu mi-am dat seama că jucătorii sunt atât de slabi. Îmi pare rău că trebuie, și la o victorie, să vedem lucrurile negative. Toți ar trebui să încercăm să construim”, a declarat Rădoi la conferința de presă de după amicalul cu Belarus.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și