Închide meniul

Au venit rezultatele testelor Covid-19 făcute de tricolori. Anunţul oficial al FRF cu o zi înaintea meciului cu Norvegia

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2020, 6:05

Reclamă
Au venit rezultatele testelor Covid-19 făcute de tricolori. Anunţul oficial al FRF cu o zi înaintea meciului cu Norvegia

uma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi nu are niciun jucător infectat cu coronavirus

FRF a primit rezultatele testelor pentru coronavirus făcute. Niciun fotbalist sau membru al staff-ului nu este infectat, astfel că selecţionerul poarte răsufla uşurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandemia pune presiune doar pe norvegieni

"Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toți jucătorii și toți membrii staff-ului naționalei au rezultate NEGATIVE, așadar concentrare maximă, baftă și sacrificiu! E nevoie de ziua revanșei!", se anunţă pe site-ul FRF.

Nu la fel de bune sunt veştile primite de adversarii tricolorilor. Jucătorul celor de la Galatasaray, Omar Elabdellaoui, a fost testat pozitiv vineri şi a fost izolat de restul grupului. Fundaşul a prezentat simptome – a acuzat dureri de cap, o stare de letargie şi o tuse uşoară.

Federaţia Norvegiană de Fotbal a anunţat că toată echipa este în carantină. Fotbaliştii s-au antrenat separat şi au fost transportaţi individual de la hotel la teren. Din fericire pentru ei, ultimul rând de teste le-a dat dreptul de a face deplasarea în România. Au fost primite 33 de rezultate negative!

Mirel Rădoi: "Unii jucători sunt accidentați, alții au COVID"

În primul rând, nu puteam lua prea mulți alți jucători. Unii sunt accidentati, alții au COVID, de la U21 nu putea aduce prea mulți pentru că și acolo e un meci important. Mai departe, dacă ei (n.r- oamenii din fotbal) se așteaptă să vadă altceva, atunci îi invit să vină în locul meu.

Reclamă
Reclamă 4

Da, nu mi-am dat seama… Am crezut că Belarus joacă în 6, nu mi-am dat seama că joacă în 11. Nu mi-am dat seama că jucătorii sunt atât de slabi. Îmi pare rău că trebuie, și la o victorie, să vedem lucrurile negative. Toți ar trebui să încercăm să construim”, a declarat Rădoi la conferința de presă de după amicalul cu Belarus.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și