Închide meniul

Imaginea care face cât 1000 de cuvinte. Messi şi Koeman au oferit faza serii din Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 5:33

Imaginea care face cât 1000 de cuvinte. Messi şi Koeman au oferit faza serii din Champions League

profimediaimages

Leo Messi șutează din penalty în minutul 90 al meciului dintre Barcelona și Juventus

Lionel Messi a fost decisiv în victoria grupării blaugrana, trecându-și în cont un assist la golul lui Ousmane Dembele și marcând și el pentru a sparge gheața în acest sezon de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, camerele au surprins o imagine extrem de interesantă în care antrenorul Ronald Koeman are o discuție cu starul argentinian, își pune mâinile pe umerii săi, iar cei doi se îmbrățișează. 

Ronald Koeman: ”Relația mea cu Leo nu a fost niciodată complicată”

Aceasta a fost imaginea serii în Champions League, mai ales că a venit după o săptămână foarte tensionată pentru clubul catalan. Real a câștigat veșnicul duel din El Clasico, iar președintele Josep Maria Bartomeu și întreaga sa echipă au demisionat.

Întrebat la conferința de presă de după meci, Ronald Koeman a oferit un răspuns foarte sincer:

Reclamă

”Relația mea cu Leo nu a fost niciodată complicată. Am vorbit cu el în acel moment. Singurul lucru pe care i l-am spus la final jocului a fost că trebuia să se întâmple odată și odată”, a declarat antrenorul Barcelonei conform spaniolilor de la Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și