Închide meniul

"Am intrat în politică dintr-o frustrare". Cum s-a descurcat Cătălin Moroşanu la alegerile locale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 13:56

"Am intrat în politică dintr-o frustrare". Cum s-a descurcat Cătălin Moroşanu la alegerile locale

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Cătălin Moroşanu are succes în politică

Moroşanu are deja experienţă în politică. În ultimii ani a ocupat aceeaşi poziţie în Iaşi. A avut două mandate de consilier judeţean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu a câştigat o nouă luptă

"Moartea din Carpaţi" nu a avut mari emoţii, din moment ce a fost primul candidat pe lista partidului amintit anterior. 

"Am intrat în politică dintr-o frustrare. Mereu când mergeam la o competiție internațională, noi, sportivii români, eram priviți ca niște paria, hoți, ultimii din Europa! Cred că așa este privită diaspora românească, oameni care caută un viitor mai bun pentru famiile lor! Eu sunt un luptător și prefer să merg la razboi decât să stau și sa comentez de pe margine. 

Nu-mi pasă ce zic cârcotașii, sunt un om asumat și cred că schimbarea o poate face generația noastra! Politica m-a ajutat să ma dezvolt personal și să-mi depășesc multe limite, am cunoscut oameni de calitate, mi-am făcut prieteni adevărați!", a postat Cătălin Moroşanu, înainte de alegeri, pe contul său de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și