Închide meniul

Caz ireal în Turcia! O femeie a plătit 1,3 milioane de dolari unui asasin pentru a-l ucide pe soțul său. Acesta a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 18:05

Reclamă
Caz ireal în Turcia! O femeie a plătit 1,3 milioane de dolari unui asasin pentru a-l ucide pe soțul său. Acesta a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu

profimediaimages

Emre Așik și Mehmet Aurelio în timpul unui meci pentru naționala Turciei

Yagmur Așik a încercat să angajeze un asasin care să îi ia viața soțului său, Emre Așik, unul dintre puținii jucători turci care au evoluat sub tricoul celor trei mari echipe ale Instanbulului: Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yagmur Așik, 1,3 milioane de dolari pentru moartea soțului ei

Femeia, al cărei nume în limba turcă se traduce prin ”ploaie”, i-ar fi plătit unui asasin profesionist 10 milioane de lire turcești (aproximativ 1.3 milioane de dolari) pentru a o ”scăpa” de soțul ei. 

Acest lucru s-a întâmplat după ce i-ar fi cerut unui alt bărbat, Erdi Sungur, să comită crima, dar acesta a refuzat-o.

”Am avut o aventură cu Yagmur. Se gândea doar să moștenească averea lui Emre Așik după ce el va muri. Mi-a cerut să-l omor, dar am refuzat”, a declarat Sungur în fața curții de judecată.

Astfel, Yagmur Așik ar fi ajuns să îl contacteze pe asasinul profesionist, însă bărbatul i-a spus totul fostului fotbalist, iar femeia este acum acuzată de tentativă de omor.

Reclamă

Emre Așik a jucat pe postul de fundaș pentru mai multe echipe din Turcia, îmbrăcând și tricoul celor trei mari echipe ale Instanbulului: Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș. La Galata, Așik a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și