Închide meniul

Caz ireal în Turcia! O femeie a plătit 1,3 milioane de dolari unui asasin pentru a-l ucide pe soțul său. Acesta a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 18:05

Caz ireal în Turcia! O femeie a plătit 1,3 milioane de dolari unui asasin pentru a-l ucide pe soțul său. Acesta a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu

profimediaimages

Emre Așik și Mehmet Aurelio în timpul unui meci pentru naționala Turciei

Yagmur Așik a încercat să angajeze un asasin care să îi ia viața soțului său, Emre Așik, unul dintre puținii jucători turci care au evoluat sub tricoul celor trei mari echipe ale Instanbulului: Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yagmur Așik, 1,3 milioane de dolari pentru moartea soțului ei

Femeia, al cărei nume în limba turcă se traduce prin ”ploaie”, i-ar fi plătit unui asasin profesionist 10 milioane de lire turcești (aproximativ 1.3 milioane de dolari) pentru a o ”scăpa” de soțul ei. 

Acest lucru s-a întâmplat după ce i-ar fi cerut unui alt bărbat, Erdi Sungur, să comită crima, dar acesta a refuzat-o.

”Am avut o aventură cu Yagmur. Se gândea doar să moștenească averea lui Emre Așik după ce el va muri. Mi-a cerut să-l omor, dar am refuzat”, a declarat Sungur în fața curții de judecată.

Astfel, Yagmur Așik ar fi ajuns să îl contacteze pe asasinul profesionist, însă bărbatul i-a spus totul fostului fotbalist, iar femeia este acum acuzată de tentativă de omor.

Reclamă

Emre Așik a jucat pe postul de fundaș pentru mai multe echipe din Turcia, îmbrăcând și tricoul celor trei mari echipe ale Instanbulului: Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș. La Galata, Așik a jucat sub comanda lui Mircea Lucescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și