Închide meniul

Israelienii nu se tem că îi vor plăti 10 milioane de euro lui Gigi Becali. Decizia surprinzătoare luată de Maccabi în privinţa lui Bogdan Planic

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 15:45

Reclamă
Israelienii nu se tem că îi vor plăti 10 milioane de euro lui Gigi Becali. Decizia surprinzătoare luată de Maccabi în privinţa lui Bogdan Planic

Facebook Maccabi Haifa

Bogdan Planic a început să se antreneze la Maccabi Haifa

Patronul lui FCSB poate începe acum demersurile la forul continental. Se anunţă o luptă de lungă durată pentru finanţatorul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Planic, pregătit pentru debutul la Maccabi

Apărătorul sârb a început antrenamentele alături de coechipierii săi. Planic a fost dorit cu insistenţă de Barak Bakhar, iar acest lucru se vede prin ultima hotărâre luată.

Conform jurnaliştilor de la Israelhayom, jucătorul care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro a fost inclus deja pe lista UEFA. Poate juca chiar miercuri, în confruntarea dintre Maccabi şi Zeljeznicar, din primul tur preliminar al Europa League.

Meciul se va disputa abia acum din cauza unui focar de Covid-19 depistat la echipa din Haifa. A fost amânat, astfel că Bogdan Planic îşi poate face debutul în tricoul grupării din Haifa. Numele lui apare şi pe site-ul UEFA, în lotul lui Maccabi.

Reclamă

Bogdan Planic este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Israel. Primeşte, anual, aproximativ 400.000 de euro.

"Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este un club care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să câştig. De-abia aştept să port tricoul verde şi sper ca fanii să revină în tribună cât mai repede. Mi s-a spus că fanii lui Maccabi Haifa sunt cei mai tari din Israel", a spus Planic, după ce a semnat cu Maccabi.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și