Închide meniul

Israelienii nu se tem că îi vor plăti 10 milioane de euro lui Gigi Becali. Decizia surprinzătoare luată de Maccabi în privinţa lui Bogdan Planic

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 15:45

Reclamă
Israelienii nu se tem că îi vor plăti 10 milioane de euro lui Gigi Becali. Decizia surprinzătoare luată de Maccabi în privinţa lui Bogdan Planic

Facebook Maccabi Haifa

Bogdan Planic a început să se antreneze la Maccabi Haifa

Patronul lui FCSB poate începe acum demersurile la forul continental. Se anunţă o luptă de lungă durată pentru finanţatorul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Planic, pregătit pentru debutul la Maccabi

Apărătorul sârb a început antrenamentele alături de coechipierii săi. Planic a fost dorit cu insistenţă de Barak Bakhar, iar acest lucru se vede prin ultima hotărâre luată.

Conform jurnaliştilor de la Israelhayom, jucătorul care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro a fost inclus deja pe lista UEFA. Poate juca chiar miercuri, în confruntarea dintre Maccabi şi Zeljeznicar, din primul tur preliminar al Europa League.

Meciul se va disputa abia acum din cauza unui focar de Covid-19 depistat la echipa din Haifa. A fost amânat, astfel că Bogdan Planic îşi poate face debutul în tricoul grupării din Haifa. Numele lui apare şi pe site-ul UEFA, în lotul lui Maccabi.

Reclamă

Bogdan Planic este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Israel. Primeşte, anual, aproximativ 400.000 de euro.

"Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este un club care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să câştig. De-abia aştept să port tricoul verde şi sper ca fanii să revină în tribună cât mai repede. Mi s-a spus că fanii lui Maccabi Haifa sunt cei mai tari din Israel", a spus Planic, după ce a semnat cu Maccabi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și