Închide meniul

Ilie Dumitrescu, uluit de finalul meciului cu Danemarca: "Nu am mai văzut aşa ceva!" Explicaţiile lui Mutu

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 7:01

Reclamă
Ilie Dumitrescu, uluit de finalul meciului cu Danemarca: "Nu am mai văzut aşa ceva!" Explicaţiile lui Mutu

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu, alături de Ioan Becali şi Cristi Borcea

Egalul dintre România şi Danemarca a mulţumit pe toată lumea. "Tricolorii" au obţinut calificarea la Campionatul European după această remiză, în timp ce danezii au plecat neînvinşi. Finalul de meci a fost unul în care ambele echipe au fost mulţumite cu scorul de pe tabelă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Până la urmă, când mai sunt 10 minute și vezi că echipa adversă nu vrea să piardă… Pentru că am fost în postura asta, să participăm la un astfel de scenariu și să nu mai avem nicio șansă. Și am jucat ultimul joc din grupă ca să avem șansa să ne calificăm și cu un egal. Apropo, păi noi am pierdut în Ucraina la un 11 metri care n-a existat. Și eram calificați dacă nu pierdeam.

La posesie am stat bine. Cât au fost? 10 minute de pase la rând? Cred că au fost 10 minute plus 4 de prelungiri de pase la rând. A ieșit mingea afară în timpul ăla de 14 minute de joc? N-am mai văzut așa ceva", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport

Adrian Mutu: "A fost o situaţie ciudată"

Şi pentru Adrian Mutu scenele din ultimele minute ale partidei au fost inedite. 

"A fost o situaţie cam ciudată la sfârşit, când adversarii nu voiau să iasă de acolo (n.r. – din apărare). Dar nici noi n-avea rost să riscăm când egalul ne era bun. Iar ei când au ieşit, au riscat şi au făcut câţiva paşi, noi era să şi câştigăm meciul. L-am întrebat pe arbitru de ce a prelungit cu 4 minute. Vă daţi seama că mi-aş fi dorit să fie 4 secunde, nu 4 minute. E vorba de calificare până la urmă", a spus şi Adrian Mutu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și