Închide meniul

Veste bună pentru România! Tricolorii lui Rădoi și Mutu, negativi la testele COVID-19

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 9:25

Veste bună pentru România! Tricolorii lui Rădoi și Mutu, negativi la testele COVID-19

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii echipei naţionale se bucură după un gol

România va pelca astăzi spre Belfast, acolo unde, miercuri, de la ora 21:45, va întâlni Irlanda de Nord. Tricolorii lui Rădoi au șansa să urce în urna 2 pentru tragerea la sorți a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii, au ieșit negativ la testele COVID-19

Au sosit rezultatele testării oficiale COVID impusă de UEFA pentru desfășurarea partidei de miercuri cu Irlanda de Nord, testare efectuată ieri la Mogoșoaia de instituția medicală acreditată UEFA. 

Rezultate negative pentru toți tricolorii și membrii staff-ului! Astăzi decolăm spre Belfast cu un singur gând: VICTORIE!”, se arată în comunicatul remis de FRF.

România U21 se va lupta cu Danemarca U21

România U21 va juca cu reprezentativa similară a celor din Danemarca. Tricolorii lui Adrian Mutu trebuie să câștige partida de mâine seară, de la ora 20:30, pentru a se califica la EURO 2021.

Vești bune! Au sosit rezultatele testelor COVID-19 impuse de UEFA pentru meciul cu Danemarca. Acestea sunt toate negative!”, au mai anunțat cei de la FRF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și