Închide meniul

Veste bună pentru România! Tricolorii lui Rădoi și Mutu, negativi la testele COVID-19

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 9:25

Veste bună pentru România! Tricolorii lui Rădoi și Mutu, negativi la testele COVID-19

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii echipei naţionale se bucură după un gol

  • România va juca cu Irlanda de Nord, în deplasare
  • România U21 va întâlni Danemarca U21, pe teren propriu

România va pelca astăzi spre Belfast, acolo unde, miercuri, de la ora 21:45, va întâlni Irlanda de Nord. Tricolorii lui Rădoi au șansa să urce în urna 2 pentru tragerea la sorți a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii, au ieșit negativ la testele COVID-19

Au sosit rezultatele testării oficiale COVID impusă de UEFA pentru desfășurarea partidei de miercuri cu Irlanda de Nord, testare efectuată ieri la Mogoșoaia de instituția medicală acreditată UEFA. 

Rezultate negative pentru toți tricolorii și membrii staff-ului! Astăzi decolăm spre Belfast cu un singur gând: VICTORIE!”, se arată în comunicatul remis de FRF.

Reclamă

România U21 se va lupta cu Danemarca U21

România U21 va juca cu reprezentativa similară a celor din Danemarca. Tricolorii lui Adrian Mutu trebuie să câștige partida de mâine seară, de la ora 20:30, pentru a se califica la EURO 2021.

Vești bune! Au sosit rezultatele testelor COVID-19 impuse de UEFA pentru meciul cu Danemarca. Acestea sunt toate negative!”, au mai anunțat cei de la FRF.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”