Închide meniul

Mutu a dat cărțile pe față și recunoște că Ianis Hagi este afectat: ”Voi vorbi cu el!” Cine va fi noul lider de la U21

Silviu Corneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 11:53

Reclamă
Mutu a dat cărțile pe față și recunoște că Ianis Hagi este afectat: ”Voi vorbi cu el!” Cine va fi noul lider de la U21

FRF

Adrian Mutu și Ianis Hagi la naționala de tineret

Mutu susține că-l va purta o discuție cu Ianis Hagi și este convins că acesta va fi sută la sută montat la meciul cu Danemarca, care va avea loc pe 17 noimebrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: ”Poate fi un restart pentru el”

Evoluțiile lui Ianis la U21 au fost bune, chiar excepționale. Sper să fie un ajutor pentru echipă. Sunt sigur că va veni montat. Îl știu de mic. 

Pentru el e important acest meci și poate fi un restart pentru el. Orice meci bun îți dă încredere. Probabil, încrederea în el este puțin afectată, dar voi vorbi cu el și sunt sigur că va fi sută la sută”, a declarat Adrian Mutu într-o conferință de presă.

Radu Drăgușin, viitorul lider de la U21

Selecționerul de la tineret, Adrian Mutu, știe cine va fi viitorul lider al naționalei mici. Radu Drăgușin, de la Juventus, este jucătorul care l-a impresionat pe ”Briliant”.

Drăgușin va fi unul dintre liderii generației pe viitor, iar dacă va juca la Juventus are toate calitățile să fie selecționat și pentru naționala mare. Are nevoie de minute în pricioare”, a mai spus Mutu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și