Închide meniul

Ruptură totală la Real Madrid după eliminarea din Champions League. Zinedine Zidane, pe picior de plecare. Ce club "monstru" vrea să-l aducă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 13:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
Ruptură totală la Real Madrid după eliminarea din Champions League. Zinedine Zidane, pe picior de plecare. Ce club "monstru" vrea să-l aducă

Profimediaimages

Zinedine Zidane nu vrea să mai rămână la Real Madrid

Zidane ar fi pierdut controlul vestiarului la Real Madrid. Jucători precum Isco sau Marcelo s-au întors împotriva francezului, pe fondul rezultatelor nefavorabile. Deși "Zizou" mai are un an de contract cu echipa blanco, acesta își dorește să forțeze "divorțul". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, în locul lui Andrea Pirlo la Juventus?

Jurnaliștii de la Tuttosport scriu că Juventus este cea mai probabilă destinație pentru "Zizou". Nici "Bătrâna Doamnă" nu are parte de un sezon liniștit. Bianconerii au ratat titlul în Serie A după 9 ani de supremație și au fost eliminați rușinos din Champions League, de FC Porto, în "optimi". În aceste condiții, Andrea Pirlo are șanse minime să mai continue pe banca lui Juventus. 

Zidane a evoluat pentru Juventus între 1996 și 2001. "Zizou" este un idol la Torino, acolo unde s-ar reuni cu Cristiano Ronaldo. Tandemul Zidane – Ronaldo i-a adus lui Real Madrid 3 trofee UCL consecutive.

Singura problemă în calea mutării este salariul uriaș pe care Zidane îl are la Real Madrid. Potrivit sursei citate, francezul câștigă nu mai puțin de 12 milioane de euro pe sezon. Andrea Pirlo, actualul antrenor de la Juventus, are numai 3,5 milioane de euro. 

Zinedine Zidane, sezon complicat la Real Madrid

Real Madrid a fost eliminată din semifinalele Champions League de Chelsea. A fost 3-1 pentru londonezi la general, într-o dublă-manșă în care echipa lui Zidane a fost dominată de la un cap la altul.

Reclamă

Real Madrid a părăsit și Cupa Spaniei, încă din faza "16-imilor". Micuța Alcoyano, echipă din liga a treia, i-a învins cu 2-1 pe madrileni.

La Liga rămâne singurul obiectiv pentru Zidane și Real Madrid în acest sezon. Formația de pe Bernabeu e la 2 puncte în spatele liderului Atletico, cu 2 etape înainte de final. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și