Închide meniul

Radu Drăguşin a luat decizia finală şi va semna după EURO U21! Cele două super-echipe ale Europei refuzate de român

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 14:13

Reclamă
Radu Drăguşin a luat decizia finală şi va semna după EURO U21! Cele două super-echipe ale Europei refuzate de român

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Juventus

Fundaşul român a fost dorit în Premier League de Crystal Palace şi Newcastle, însă a decis să rămână la Torino, unde campioana Italiei i-a pregătit un nou contract. Decizia lui Drăguşin a fost dezvăluită de Tom Kershaw, jurnalistul celebrului cotidian britanic The Independent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus a refuzat oferta de la Crystal Palace şi interesul lui Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un contract valabil pentru următorii 5 ani când se va întoarce de la echipa naţională.", a anunţat sursa citată.

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Drăguşin a debutat în acest sezon în Serie A pentru Juventus. De asemenea, fundaşul român a bifat şi primele minute în Liga Campionilor, dar şi în Cupa Italiei, unde are două apariţii.

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21

Tânărul fundaş se numără printre tricolorii lui Mutu care vor evolua la Campionatul de Tineret. Acesta va purta numărul 5, iar Florin Manea, agentul acestuia, a vorbit despre setea de performanţă pe care Drăguşin o are la echipa naţională.

Reclamă

"Nu se gândeşte la semnătură, ştie că e reprezentat bine, că avem grijă ca totul să fie în ordine. Dacă vine la naţională, se va gândi numai aici. E frumos să aibă o performanţă la România U21, dar ţelul oricărui jucător este să ajungă la naţionala mare.

Normal, să reprezinte România la orice nivel. Chiar am fost uimit de disponibilitatea lui de a veni la naţională indiferent unde îl cheamă…că e U19, că e U21. El este tot timpul dispus să vină. Dacă va semna cu Juventus, sau cu altă echipă, nu cred că va mai fi lăsat decât la datele oficiale ale FIFA", a declarat agentul fundaşului român pentru AS.ro.

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

24 martie, 22:00: România – Olanda;
27 martie, 19:00: Ungaria – România;
30 martie, 19:00: Germania – România.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și