Închide meniul

Radu Drăguşin a luat decizia finală şi va semna după EURO U21! Cele două super-echipe ale Europei refuzate de român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 14:13

Radu Drăguşin a luat decizia finală şi va semna după EURO U21! Cele două super-echipe ale Europei refuzate de român

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Juventus

Fundaşul român a fost dorit în Premier League de Crystal Palace şi Newcastle, însă a decis să rămână la Torino, unde campioana Italiei i-a pregătit un nou contract. Decizia lui Drăguşin a fost dezvăluită de Tom Kershaw, jurnalistul celebrului cotidian britanic The Independent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus a refuzat oferta de la Crystal Palace şi interesul lui Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un contract valabil pentru următorii 5 ani când se va întoarce de la echipa naţională.", a anunţat sursa citată.

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Drăguşin a debutat în acest sezon în Serie A pentru Juventus. De asemenea, fundaşul român a bifat şi primele minute în Liga Campionilor, dar şi în Cupa Italiei, unde are două apariţii.

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21

Tânărul fundaş se numără printre tricolorii lui Mutu care vor evolua la Campionatul de Tineret. Acesta va purta numărul 5, iar Florin Manea, agentul acestuia, a vorbit despre setea de performanţă pe care Drăguşin o are la echipa naţională.

Reclamă

"Nu se gândeşte la semnătură, ştie că e reprezentat bine, că avem grijă ca totul să fie în ordine. Dacă vine la naţională, se va gândi numai aici. E frumos să aibă o performanţă la România U21, dar ţelul oricărui jucător este să ajungă la naţionala mare.

Normal, să reprezinte România la orice nivel. Chiar am fost uimit de disponibilitatea lui de a veni la naţională indiferent unde îl cheamă…că e U19, că e U21. El este tot timpul dispus să vină. Dacă va semna cu Juventus, sau cu altă echipă, nu cred că va mai fi lăsat decât la datele oficiale ale FIFA", a declarat agentul fundaşului român pentru AS.ro.

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

24 martie, 22:00: România – Olanda;
27 martie, 19:00: Ungaria – România;
30 martie, 19:00: Germania – România.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și