Închide meniul

Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 6:19

Reclamă
Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

profimediaimages

Ștefan Radu va juca meciul 401 pentru Lazio

Ștefan Radu va intra definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul de 34 de ani este anunțat titular în duelul cu Udinese din etapa a 28-a din Serie A. Va fi meciul 401 pentru apărătorul român în tricoul capitolinilor.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante.

E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, citat de tuttomercatoweb. 

Ștefan Radu intră definitiv în istoria lui Lazio

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în campionat. Cu 326 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

Reclamă

Partida Udinese – Lazio se joacă azi de la ora 16:00. Echipa lui Ștefan Radu nu renunță la lupta pentru cupele europene. Capitolinii sunt la patru puncte de locul 6, care asigură prezența în Europa League, și la șase lungimi de poziția a patra, care merge în Champions League.

Lazio suferă din cauza rezultatelor inconsistente. Formația pregătită de Simone Inzaghi are două victorii și două infrângeri în ultimele patru etape. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și