Închide meniul

Cristiano Ronaldo, pus la zid! După Fabio Capello, un alt nume important l-a desființat pe starul portughez: "Îi pasă prea mult de imaginea lui"

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 17:19

Reclamă
Cristiano Ronaldo, pus la zid! După Fabio Capello, un alt nume important l-a desființat pe starul portughez: "Îi pasă prea mult de imaginea lui"

profimedia

Ronado, pus la zid

Cristiano Ronaldo a avut o prestație slabă în ambele manșe cu FC Porto. Portughezul a fost inexistent în atacul lui Juventus, care a părăsit Champions League pentru al doilea an la rând încă din faza optimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Capello a spus că Ronaldo este principalul vinovat pentru golul decisiv marcat de Porto în retur, în minutul 115. De aceeași părere este și Nicola Amoruso!

Cristiano Ronaldo nu scapă de critici după eliminarea din Champions League

"Nu l-aș pune niciodată în zid la loviturile libere. Îi este frică să încaseze mingea în față pentru că îi pasă prea mult de imaginea lui", a spus Nicola Amoruso, pentru Sky Sports Italia, citat de Goal.com.

În minutul 115, la scorul de 2-1, Ronaldo a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira.  În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, șeptarul lui Juventus s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

Reclamă

După eșecul din "optimi" cu FC Porto, au apărut vocile care critică decizia lui Juventus de-al transfera pe Cristiano Ronaldo. "Bătrâna Doamnă" n-a depășit niciodată faza sferturile de când l-a adus pe starul portughez. Înainte de transferul lui la Torino, Juve jucase două finale Champions League în patru ani.

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.  

Explicațiile lui Andrea Pirlo după golul încasat în minutul 115

După partidă, Andrea Pirlo a spus că Ronaldo și restul jucătorilor din zid n-au înțeles pe deplin cât de periculoasă a fost lovitura liberă executată de Sergio Oliveira.

Reclamă 4 / 0/3

"Noi alegem ce jucători să intre în zid. Nu s-au întors cu spatele niciodată până acum. Poate au crezut că distanța e prea mare ca șutul să pună probleme. A fost o greșeală, nu ni se întâmplă deobicei. Jucătorii n-au simțit faza și am încasat acel gol", a declarat Andrea Pirlo. 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
Vezi toate știrile
Citește și