Închide meniul

Cristiano Ronaldo, pus la zid! După Fabio Capello, un alt nume important l-a desființat pe starul portughez: "Îi pasă prea mult de imaginea lui"

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 17:19

Reclamă
Cristiano Ronaldo, pus la zid! După Fabio Capello, un alt nume important l-a desființat pe starul portughez: "Îi pasă prea mult de imaginea lui"

profimedia

Ronado, pus la zid

Cristiano Ronaldo a avut o prestație slabă în ambele manșe cu FC Porto. Portughezul a fost inexistent în atacul lui Juventus, care a părăsit Champions League pentru al doilea an la rând încă din faza optimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Capello a spus că Ronaldo este principalul vinovat pentru golul decisiv marcat de Porto în retur, în minutul 115. De aceeași părere este și Nicola Amoruso!

Cristiano Ronaldo nu scapă de critici după eliminarea din Champions League

"Nu l-aș pune niciodată în zid la loviturile libere. Îi este frică să încaseze mingea în față pentru că îi pasă prea mult de imaginea lui", a spus Nicola Amoruso, pentru Sky Sports Italia, citat de Goal.com.

În minutul 115, la scorul de 2-1, Ronaldo a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira.  În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, șeptarul lui Juventus s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

Reclamă

După eșecul din "optimi" cu FC Porto, au apărut vocile care critică decizia lui Juventus de-al transfera pe Cristiano Ronaldo. "Bătrâna Doamnă" n-a depășit niciodată faza sferturile de când l-a adus pe starul portughez. Înainte de transferul lui la Torino, Juve jucase două finale Champions League în patru ani.

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.  

Explicațiile lui Andrea Pirlo după golul încasat în minutul 115

După partidă, Andrea Pirlo a spus că Ronaldo și restul jucătorilor din zid n-au înțeles pe deplin cât de periculoasă a fost lovitura liberă executată de Sergio Oliveira.

Reclamă 4 / 0/3

"Noi alegem ce jucători să intre în zid. Nu s-au întors cu spatele niciodată până acum. Poate au crezut că distanța e prea mare ca șutul să pună probleme. A fost o greșeală, nu ni se întâmplă deobicei. Jucătorii n-au simțit faza și am încasat acel gol", a declarat Andrea Pirlo. 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și