Închide meniul

Ireal! FIFA a dezvăluit prețul biletelor pentru finala Campionatului Mondial din Qatar. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească fanii

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 17:28

Reclamă
Ireal! FIFA a dezvăluit prețul biletelor pentru finala Campionatului Mondial din Qatar. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească fanii

DPA Images / Omar Zoheiry via Hepta

FIFA, prețuri uriașe la Campionatul Mondial din Qatar

Campionatul Mondial din Qatar se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. Deși pandemia de Covid-19 încă amenință omenirea, organizatorii sunt optimiști că turneul se va organiza în condiții normale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA a stabilit deja prețul biletelor pentru Mondialul din Qatar. Sumele sunt de-a dreptul astronomice.

Prețuri uriașe pentru Campionatul Mondial din Qatar

Organizatorii pun la dispoziție pachete de ospitalitate care ajung și la aproximativ 42.000 de lire sterline. Suporterii vor avea acces la un lounge pe teren și masa inclusă. Aceștia se vor bucura de patru feluri de mâncare și diferite sortimente de băuturi. 

Serviciile vor fi disponibile înainte de startul partidelor, la pauză, dar și la final. Cine este interesat de un astfel de pachet trebuie să achiziționeze minim două bilete. Prețul include și acces la semifinale și barajul pentru locul trei.

Marea finală de la Campionatul Mondial din Qatar se va juca pe arena "Luisail Iconic Stadium". Stadionul este construcție și va avea 80.000 de locuri.

Reclamă

România vrea calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 în compania Macedoniei de Nord, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Meciul se va juca pe 25 martie. 

Tricolorii au fost repartizați în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Pe 28 martie, selecționata lui Rădoi va înfrunta fosta campioană mondială, Germania. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și