Închide meniul

Antrenorul Parmei se înclină în faţa lui Mihăilă: "A jucat foarte bine!" Ce a spus despre Dennis Man

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 14:30

Antrenorul Parmei se înclină în faţa lui Mihăilă: "A jucat foarte bine!" Ce a spus despre Dennis Man

Profimedia

Valentin Mihăilă

La finalul partidei, tehnicianul Parmei a avut cuvinte de laudă la adresa lui Valentin Mihăilă. Roberto D'Aversa nu l-a uitat nici pe Dennis Man, care a avut o şansă bună de a marca în finalul partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gervinho nu a jucat din motive tactice, Mihăilă foarte bine, precum şi Karamoh", a spus Roberto D'Aversa după Parma – Udinese 2-2. 

Antrenorul Parmei nu l-a uitat nici pe Dennis Man, pe care l-a introdus în teren în minutul 66. Acesta a intrat în locul lui Karamoh şi a avut o şansă bună de a marca. 

"Astăzi Man a intrat şi s-a descurcat foarte bine", a mai spus Roberto D'Aversa.

Valentin Mihăilă, lăudat după Parma – Udinese 2-2 şi de jurnaliştii italieni

Presa din Italia a avut şi ea cuvinte de laudă la adresa lui Mihăilă. 

Reclamă

"Ce primă repriză pentru Mihăilă! (…) Un ghimpe în apărarea lui Udinese. A fost implicat în acţiunea de la golul de 1-0 şi a câştigat penalty-ul care a mărit avantajul. În partea a doua, nivelul său a scăzut", a scris Tutto Mercato Web despre fostul fotbalistul al Universităţii Craiova. "Încearcă să creeze ceva, dar nu reuşeşte să aibă continuitate!", au scris jurnaliştii italieni despre Dennis Man.

Şi mulţi dintre fanii Parmei au apreciat evoluţiile celor doi români. "Băiatul acesta chiar este bun", a scris unul dintre fanii Parmei, pe Twitter, despre Mihăilă. Un alt suporter al gazdelor a considerat că Dennis Man se aseamănă cu Dejan Kulusevski, fotbalistul suedez de 20 de ani care a jucat la Parma şi care acum impresionează la Juventus Torino. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și