Închide meniul

Lovren a recunoscut. ”I-am dat lui Sergio Ramos un cot în gură intenționat. I-am zis că acum suntem la egalitate!”

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 18:16

Reclamă
Lovren a recunoscut. ”I-am dat lui Sergio Ramos un cot în gură intenționat. I-am zis că acum suntem la egalitate!”

Hepta

Lovren și Salah, coechipieri și prieteni la FC Liverpool

Dejan Lovren, fostul fundaș de la Liverpool, actualmente ”căpitanul” celor de la Zenit St. Petersburg, a recunoscut că într-o partidă Croația-Spania, din cadrul ”Nations League”, l-a urmărit pe Sergio Ramos și l-a lovit, intenționat, pe acesta, cu cotul în gură, pentru a ”răzbuna”, astfel, accidentare pe care acesta i-a pricinuit-o coechipierului său, Mohamed Salah, în finala Champions League de la Kiev, din 2018, câștigată de cei de la Real Madrid cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovren a detaliat ”acțiunea” sa pentru canalul egiptean ”Sada El Balad”: ”Dacă l-am lovit cu intenție pe Ramos care l-a accidentat pe Salah? Da, este posibil! Tot ce țin minte e că înainte de meci, Luka Modric, colegul amândurora, a încercat să mai scadă din tensiune, la începutul partidei. Dar l-am lovit intenționat cu cotul, apoi i-am spus că suntem la egalitate”.

Lovren (care a adunat 185 de partide la FC Liverpool) a mai spus: ”Îl respect pe Ramos ca jucător, pentru ceea ce face la echipă. A câștigat multe titluri. Dar, pe de altă parte, are un comportament ce mie nu-mi place și care face rău celorlalți jucători”.

”Cred că Ramos l-a accidentat intenționat pe prietenul meu (n.r. – Salah) și că era cazul ca să plătească pentru acest lucru. Atunci, în finală, jucam mult mai bine ca adversarul nostru, așa că acea accidentare ne-a debusolat. A fost momentul în care Real Madrid și-a început dominarea”, a mai spus Lovren, căruia nu-i pare rău că a plecat de la Liverpool, care a adăugat că-l doare seria mare de accidentări din apărarea ”cormoranilor” și care a confirmat că Salah nu va pleca prea curând de pe ”Anfield”. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și