Închide meniul

Lovren a recunoscut. ”I-am dat lui Sergio Ramos un cot în gură intenționat. I-am zis că acum suntem la egalitate!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 18:16

Lovren a recunoscut. ”I-am dat lui Sergio Ramos un cot în gură intenționat. I-am zis că acum suntem la egalitate!”

Hepta

Lovren și Salah, coechipieri și prieteni la FC Liverpool

Dejan Lovren, fostul fundaș de la Liverpool, actualmente ”căpitanul” celor de la Zenit St. Petersburg, a recunoscut că într-o partidă Croația-Spania, din cadrul ”Nations League”, l-a urmărit pe Sergio Ramos și l-a lovit, intenționat, pe acesta, cu cotul în gură, pentru a ”răzbuna”, astfel, accidentare pe care acesta i-a pricinuit-o coechipierului său, Mohamed Salah, în finala Champions League de la Kiev, din 2018, câștigată de cei de la Real Madrid cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovren a detaliat ”acțiunea” sa pentru canalul egiptean ”Sada El Balad”: ”Dacă l-am lovit cu intenție pe Ramos care l-a accidentat pe Salah? Da, este posibil! Tot ce țin minte e că înainte de meci, Luka Modric, colegul amândurora, a încercat să mai scadă din tensiune, la începutul partidei. Dar l-am lovit intenționat cu cotul, apoi i-am spus că suntem la egalitate”.

Lovren (care a adunat 185 de partide la FC Liverpool) a mai spus: ”Îl respect pe Ramos ca jucător, pentru ceea ce face la echipă. A câștigat multe titluri. Dar, pe de altă parte, are un comportament ce mie nu-mi place și care face rău celorlalți jucători”.

”Cred că Ramos l-a accidentat intenționat pe prietenul meu (n.r. – Salah) și că era cazul ca să plătească pentru acest lucru. Atunci, în finală, jucam mult mai bine ca adversarul nostru, așa că acea accidentare ne-a debusolat. A fost momentul în care Real Madrid și-a început dominarea”, a mai spus Lovren, căruia nu-i pare rău că a plecat de la Liverpool, care a adăugat că-l doare seria mare de accidentări din apărarea ”cormoranilor” și care a confirmat că Salah nu va pleca prea curând de pe ”Anfield”. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și