Închide meniul

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după câştigarea Supercupei Ucrainei în faţa lui Şahtior. "Am profitat de slăbiciunea lor"

Dan Roșu Publicat: 26 august 2020, 5:26

Reclamă
Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după câştigarea Supercupei Ucrainei în faţa lui Şahtior. "Am profitat de slăbiciunea lor"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu, la primul trofeu cu Dinamo Kiev

Il Luce a fost cu atât mai fericit pentru succes, ţinând cont că nu s-a putut baza pe mai mulţi titulari. Tehnicianul român a explicat cum a bătut-o pe semifinalista Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: "Despre cum îmi înţeleg băieţii ideile, mai bine îi întrebaţi pe ei"

"Sunt foarte fericit că am câştigat Supercupa. Toţi ne gândeam la acest trofeu. Sunt fericit că am luptat şi am câştigat, chiar dacă am avut foarte mulţi jucători accidentaţi. 

Dacă am câştigat cu 3-1, înseamnă că am respectat cerinţele 100%. Despre cum îmi înţeleg băieţii ideile, mai bine îi întrebaţi pe ei. 

Am analizat-o pe Şahtior în meciurile cu Wolfsburg, Basel şi Inter şi îi ştiam lucrurile forte. O echipă care atacă cu 7 oameni sigur are şi o slăbiciune, de care noi am profitat. Ne-am pregătit foarte bine şi asta a fost evident pe teren", a spus Lucescu, după victoria cu Şahtior. 

Mircea Lucescu a câştigat primul trofeu cu Dinamo Kiev, după victoria, scor 3-1, cu Şahtior Doneţk, în Supercupa Ucrainei

Reclamă

Fost 12 ani antrenor al rivalei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a semnat, la 30 iulie, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și