Închide meniul

Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan. ”E cel mai talentat din Europa!”

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 14:48

Reclamă
Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan. ”E cel mai talentat din Europa!”

Bestimage / AGENCE / BESTIMAGE via hepta

Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan

Nagelsmann a impresionat în ultimii ani și acum o pregătește pe RB Leipzig, pe care a reușit să o califice în sferturile Ligii Campionilor. Pfannensteil susține că Nagelsmann are o pregătire incredibilă, fiind mai bun decât omologul său de pe banca lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lutz Pfannenstiel: ”Nagelsmann e mai bun tactic decât Guardiola”

”Julian este un perfecționist. Nu vrea să piardă în niciun fel, fie că vorbim de un meci amical sau un joc școală la antrenamente. Foarte bine nu este un termen destul pentru el, fiindcă vrea să devină cel mai bun. Nu este o surpriză că este cel mai talentat antrenor la ora actuală în Europa. 

Ce m-a impresionat la el este precizia cu care analizează fiecare oponent. Julian e mai bun decât Guardiola atunci când vine vorba de tactică și cum își citește adversarii. E mereu atent la micile detalii. Nagelsmann e un dar pentru fotbal. E unic”, a spus Pfannentiel, pentru DAZN.

Julian Nagelsmann are 32 de ani în prezent și a început să o pregătească pe Hoffenheim acum trei ani. A făcut performanțe incredibilă la echipa din Sinsheim, reușind să o califice în grupele Ligii Campionilor în urmă cu două sezoane. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și