Închide meniul

Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan. ”E cel mai talentat din Europa!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 14:48

Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan. ”E cel mai talentat din Europa!”

Bestimage / AGENCE / BESTIMAGE via hepta

Pep Guardiola, detronat. Cine este mai bun tactic decât antrenorul catalan

Nagelsmann a impresionat în ultimii ani și acum o pregătește pe RB Leipzig, pe care a reușit să o califice în sferturile Ligii Campionilor. Pfannensteil susține că Nagelsmann are o pregătire incredibilă, fiind mai bun decât omologul său de pe banca lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lutz Pfannenstiel: ”Nagelsmann e mai bun tactic decât Guardiola”

”Julian este un perfecționist. Nu vrea să piardă în niciun fel, fie că vorbim de un meci amical sau un joc școală la antrenamente. Foarte bine nu este un termen destul pentru el, fiindcă vrea să devină cel mai bun. Nu este o surpriză că este cel mai talentat antrenor la ora actuală în Europa. 

Ce m-a impresionat la el este precizia cu care analizează fiecare oponent. Julian e mai bun decât Guardiola atunci când vine vorba de tactică și cum își citește adversarii. E mereu atent la micile detalii. Nagelsmann e un dar pentru fotbal. E unic”, a spus Pfannentiel, pentru DAZN.

Julian Nagelsmann are 32 de ani în prezent și a început să o pregătească pe Hoffenheim acum trei ani. A făcut performanțe incredibilă la echipa din Sinsheim, reușind să o califice în grupele Ligii Campionilor în urmă cu două sezoane. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și