Închide meniul

Ronaldo Nazario l-a uitat pe Cristiano! Care sunt cei mai buni cinci fotbaliști în opinia brazilianului

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 13:12

Reclamă
Ronaldo Nazario l-a uitat pe Cristiano! Care sunt cei mai buni cinci fotbaliști în opinia brazilianului

DPA Images / Alejandra Leyva via hepta

Ronaldo Nazario l-a uitat pe Cristiano! Care sunt cei mai buni cinci fotbaliști în opinia brazilianului

Ronaldo considerî că Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din lume. Câștigător de șase ori al Balonului de Aur, Messi nu are vreun rival în opinia fostului atacant. De asemenea, Cristiano Ronaldo nu a fost inclus în topul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo: ”Messi este cel mai bun din lume”

Ronaldo a fost întrebat de jurnaliștii de la AS să numească cinci jucători pe care îi admiră cel mai mult.

”Messi este cel mai bun din lume. E primul pe care îl nominalizez. Nu vom mai vedea un jucător așa de talentat în următorii 20-30 de ani. Îmi mai plac Salah, Hazard, Neymar și, desigur, Mbappe”, a declarat Ronaldo, pentru AS.

Totodată, brazilianul a vorbit și despre asemănările sale cu Kylian Mbappe, cei doi fiind comparați de mulți fani ai fotbalului.

Ronaldo: ”Mulți consideră că Mbappe seamănă cu mine”

”Mulți oameni mi-au spus că Mbappe seamnănă cu mine. Are viteză, fructifică foarte bine ocaziile, se mișcă excelent, lovește foarte bine cu ambele picioare și aleargă mult.

Reclamă

Avem lucruri în comun, dar nu sunt genul de persoană care să îi placă comparațiile, mai ales că facem parte din generații diferite”, a mai spus Ronaldo.

Ronaldo a câștigat de două ori Balonul de Aur în carieră – 1997 și 2002, an în care a cucerit și titlul mondial cu Brazilia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și